sábado, 13 de agosto de 2011

¿Per que el socialistes son catalanistes?

Quan, a principis dels 90, començava a tindre consciencia politica me preguntava...¿Per què els socialistes i les esquerres son pancatalanistes? No tenia sentit ser d'esquerres i treballar per a la burguesia catalana.

Ara, despres de vore que el PP es igual de catalaniste, la realitat politica valenciana es torna angoixant. Pero mos conformem pensant que els votants dels PP no son catalanistes.

I ara fa falta reflexionar...¿Es que els votants del PSOE son catalanistes? No ho crec. Entonces... ¿Per què la curia politica actua d'eixa manera contra en la patria valenciana?

No en te explicacio. Si els politics valencians trevallen per als valencians....¿Per que no lluiten pels valencians, la seua identitat, la seua cultura i la seua economia?

Puix perque els politics valencians no treballen per a Valencia. Treballen seguint les directrius del seu partit. Pero no a soles l'esquerra valenciana. Tots els politcs valencians son uns venuts i uns covarts. Les llistes tancaes els han fet aixina. S'autocensuren, fan lo que pensen que el partit vol que facen. I lo que pareix que volen que facen es no molestar ni al poder de Madrit, ni al poder de Barcelona.

L'inercia generada en els primers anys de democracia pareix que siga dificil de trencar, sobretot despres de la politica llinguistica del PP, continuista en la del PSPV i orquestada des de Barcelona, en el vist i plau de Madrit. Lo que està clar es que esta catalanisacio no arraiga en la gent.

A vore si en els problemes de deute public dels estats europeus, acaben reduint el pes de l'Estat en l'economia i la seua influencia politica. I els que viuen de la subnormalisacio llingüistica se queden sense diners.




No hay comentarios:

Publicar un comentario