jueves, 25 de agosto de 2011

El corredor Mediterraneu


Està eixint en prensa estos ultims dies, que els presidents de la Generalitat Valenciana Alberto Fabra, i el president de la Regio de Murcia estàn demanant junt al president catala el corredor Mediterraneu per a mercancies transportaes per ferrocarril, davant del corredor Central que conecta Sevilla, Madrit i Zaragoza en Europa, i deixaria a Valencia, Murcia i Andalusia Oriental despenjaes d'Europa.

El corredor Mediterraneu es una de les eixides a Europa que te Valencia. Pero n'hi ha un atra tambe important que es l'eixida per Zaragoza-Somport, passant per Pau i Toulouse. Ademes este corredor, conectaria el port Valencia en els ports atlantics de Bilbao i de Bordeaux.

Esta opcio SI que es interessant per a Valencia. D'esta manera, el port de Valencia queda perfectament conectat en Europa i l'oceaneu Atlantic (millorant la posicio del port valencià sobre Algeciras i Barcelona) i trenquem l'actual subordinacio dels camins cap a Europa, que al passar per Barcelona, mos situen sempre 3 hores mes llunt d'Europa que la capital catalana.

Esta es l'opcio per la que ha de lluitar Alberto Fabra. Com es un menifot, i un ninot del PP, ni coneix esta alternativa. I si la coneix, l'amaga per a no portar la contraris dels seus amos de Barcelona. Ell en lluitar pel corredor mediterraneu i la leganisacio de TV3 en Valencia, ya en te prou.

No hay comentarios:

Publicar un comentario