lunes, 11 de noviembre de 2013

Why? ¿Per que? Pourquoi? ¿Por qué?

 
Algunes entrades del meu blog son en valencià. Seguint  les Normes d´El Puig que son les uniques normes ortografiques valencianes que yo considere valides per a escriure en valencià. Son l´evolucio de les Normes del Pare Fullana i les utilisen la Real Academia de Cultura Valenciana i l´Institut d´Estudis Valencians. Ademes de centenars d´associacions culturals valencianes, partits politics valencianistes, les Falles, etc...
 
Se escriure com m´ensenyaren en l´escola, pero simplement no me dona la gana escriure en català. Per aixo, me negue a utilisar que les normes ortografiques que m´ensenyaren en l´escola, ya que estes son les Normes de l´Institut d´Estudis Catalans (eufemisticament nominades Normes de Castello), i me declare en rebeldia contra el sistema d´adoctrinament escolar valencià.
 
I also write in English, when I need to do so. Some of my stories happened in a anglosaxon country, or I´m telling my story to a anglosaxon friend. I´ve lived, worked and dreamed in English, so my blog (sometimes) is also written in English.
 
Et comme je suis aussi francophone, je parle avec ma femme en français, et c´est la langue que j´utilise quand je travaille en Afrique, parfois aussi j´ecris en français.
 
Y hay otras historias u opiniones, que me salen en castellano. Y así las escribo.
 
Aclarat queda el tema
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario