domingo, 14 de julio de 2013

Els aeroports i els fantasmes

Tenim un problema. Els partits politics que tenen representacio en les Corts Valencians no servixen per a res, i nos costen molt cars.
 
Per una banda, està el partit de Barcenas: El Partit Popular. Un grup de persones sense idees clares ni ideologia definida, pero que "pressuntament" cobren extres i complements, i ademes pareix que "pressuntament" ho están cobrant en negre, dins d´un sobre, segons diu Pedro Jota i El Mundo. 
 
Per atra banda, estàn els del PSOE que fan lo que els dona la gana alla a on governen (EREs d´Andalucia, per eixemple).
 
Tambe en tenim als de Compromis, que lo mateix es repartixen 7 millons d´euros en el PP i el PSOE, en les Corts Valencianes, que acodixen a les eleccions europees de la mà dels seus benefactors catalans de Convergencia i Unio. Inclus, els mes radicals es fan fotos en els chics d´Esquerra Republicana de Catalunya, en una marfega dels Paisos Catalans. I es queden tan tranquils.
 
Puix be, igual que en tenim uns partits politics que no servixen per res, tenim un poble treballador, i uns empresaris que tenen ganes de crear riquea. I com aixo es aixina, el sector turistic d´Oropesa, Penyiscola, Alcosseber, etc... demanava des de fa temps un aeroport per atraure mes visites i turistes. L´idea es bona. No fea falta molt, en un aeroport chicotet ya en tenien prou.
 
Com els del PP son uns lladres, i no saben lo que fan, volgueren ficar la mà (es financien aixina, ficant la mà). El resultat es que l´aeroport de Castello te uns problemes en la calitat de la construccio de la pista d´aterrisage i la cosa no els ha eixit molt be, perque les obres no están acabades, i l´aeroport no està funcionant.
 
Pero clar, com en 2011 venien eleccions, Fabra (l´home que te mes sort jugant a la lotería) i els seus correligionaris del partit de Barcenas (todos por la pasta) anaren a fer l´inauguracio, tallaren la cinta,  sonava la banda de musica, Ripolles en el seu tipic en pijama anava de la mà de Fabra, i tots es preguntaven de que era la picaeta que s´anaven a cascar despres. M´ho imagine com en una película de Berlanga: Picaeta no, bruto, nosotros decimos catering.
 
 Els primers fantasmes, els de PP, inauguraren molt pronte i cagaren un proyecte que era bo. Pero els segons fantasmes, els de Compromis i el PSOE s´han dedicat a fer propaganda anti-Valencia  i anti-Castello, ridiculisant l´Aeroport de Castello de cara a l´exterior, donant una image molt roin de Valencia, es possible que irreparable.
 
Gracies ad estos, a uns i als atres, quan ixes per Valencia, la gent te pregunta: "¿Eres de Valencia,....pero qué pasa por ahí?".
 
Yo sempre els conteste  que el problema es que s´està criminalisant als valencians per a tapar lo que furten uns atres...¿Sabies que l´aeroport de Ciutat Real NO te vols i està tancat? ¿Saps que l´aeroport de Lleida construit per la Generalitat de Catalunya te a soles 2 vols a la semana? ¿Saps que les subvencions de la Generalitat de Catalunya a Spanair foren de 150 millons d´euros, i que Spanair ya no exitix? ¿¿¿¡¡¡¡¡¿Saps que l´inversio en l´aeroport de Barajas fon de 6.500 millons d´euros!!!!!???? Barajas te vols, pero en el cost de 45 aeroports com el de Castello.
 
¿Saps que l´aeroport de Castello no es l´unic aeroport fantasma d´Europa? ¿Algu parla dels aeroports de Burgos, Albacete, Leon o Corvera en Murcia? ¿Per que a soles parlen de Castello? ¿Per que criminalisen als valencians?. Ya està be.
 
El problema es el de sempre. Els valencians no estem cohesionats com a poble. No en tenim mijos de comunicacio ni partits politics forts que defenguem lo nostre. Crec que es el moment, de donar-nos conte de que necessitem tindre una veu d´estricta obediencia valenciana. Responsable, integra i honesta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario