lunes, 12 de diciembre de 2011

Atrapat

El dictaor tornava a la chicoteta republica bananera, i s´havia format el caos. Segurament a ningu importava ya si eixe home de vora 80 anys, i que havia passat els ultims 20 en una preso del primer mon, havia de tornar a casa i morir tranquil, o havia de podrir-se en la trena local...encara aixina el govern havia tallat els principals carrers de la ciutat, des de l´aeroport hasda el nou llar del pobre ex-dictaor: una celda molt cutre.

La prensa criticava sense pietat a l´ex home fort, que ara no podia ni caminar, ni somriure com abans per una terrible paralisis facial. Eixos mateixos periodistes que fa anys eren portaveus de l´ex dictaor, convertits en feroç fiscal acusaor de la minuscula oposicio, ara es guanyaven la vida venent prensa groga, i explicant els suposts beneficis penitenciaris que tindria "el Man".

La Republica ya era lliure. "El Man" ya anava cap a la preso, pero com una mala jugà del desti, ya fora per l´accio de les forces d´equilibri cosmic, pel Karma...pero mes segurament degut a les ansiences de l´actual govern per tot controlar,...s´havia format un caos en el transit, i la mar de vehiculs en els carrers tallats d`aquell Manhattan caribeny havien deixat atrapats, emprisonats a tots els ciutatans lliures en els carrers de la ciutat. Ningu podia circular mes de 2 metres cada mig hora, ningu era lliure. "El Man" havia tornat, i estaven tots atra volta paralisats, atrapats,...els tencaculs de "El Pinya" tornaven a controlar Panama.

No hay comentarios:

Publicar un comentario