Lyon es famosa per la seua gastronomia, de la que podem destacar, sobretot, el "Kebab". El Kebab es pot prendre en salsa Harisa, mayonesa, sauce blanche, ketchup,... i es sol acompanyar en creilles fregides (pommes frites) i Coca-Cola, encara que els lyonesos (lyonnais), puguen obtar, de tant en tant, per mejar-ho acompanyat de Fanta, o Ice Tea. Si t' ha agradat el Kebab, es la costum eructar molt fort per a que tot el mon sapia que t'ha sentat be la salsa harisa.
Ara que ho pense, me sorpren que alguns messos els lyonesos no menjen Kebab durant el dia, esperen a la nit. Ara mateix no se molt be per qué, pero crec que es pel Ramadan, o algo aixina. De totes maneres, no estic molt segur i no se a qui pregunta-li, perque els francesos que veig en el tamvia i en el metro no parlen molt be frances, encara que dominen atres llengües com l'arap. el turc o l'irani.
Ara que ho pense, me sorpren que alguns messos els lyonesos no menjen Kebab durant el dia, esperen a la nit. Ara mateix no se molt be per qué, pero crec que es pel Ramadan, o algo aixina. De totes maneres, no estic molt segur i no se a qui pregunta-li, perque els francesos que veig en el tamvia i en el metro no parlen molt be frances, encara que dominen atres llengües com l'arap. el turc o l'irani.
No hay comentarios:
Publicar un comentario